Vår Filosofi

Vi som driver Holistisk Helhetshälsa & Prestation STHLM AB heter Emelie Pisano och Sebastian Pisano. Vi är sedan 2013 delägare, och även lärare, på Fysiopraktorskolan i Sthlm. Vi arbetar idag heltid som Tränare och Terapeuter med inriktning på träningsterapi och sportkinesiologi via vårt egna PTcenter. Utöver detta så utbildar vi andra terapeuter/tränare på skolan samt till att föreläsa.

Vi har kunskap samt intresse inom idrottskinesiologi och fysträning, träningsterapi, rehabilitering, nutritionsmedicin, näringsterapi, coaching och mental idrottskinesiologi. 
Vi är lyckligt lottade att ha vårt intresse som yrke!

Inom personlig träning jobbar vi med människor från olika bakgrunder som bestämt sig för att investera i sig själva och sin hälsa. Vi erbjuder specialkompetens inom tränarskap, fysisk träning och terapeutisk behandling, men arbetar också mot en holistisk bild av människans hälsa och välbefinnande. 
Utöver fysiska och strukturella behandlingar, arbetar vi även med näringstillskott och sport nutrition, mental kinesiologi, mental träning och coachning.