Sebastian Pisano

Som tränare och fysiopraktor använder jag mig av flera redskap för att du så snabbt som möjligt ska nå dina mål. Det viktigt att man finner glädje i träning och förstår konsekvenserna av de val man gör i sin vardag. Jag har erfarenhet att arbeta med skador, smärtreducering, prestationsträning samt förändring av kroppssammansättningen (vikt upp/vikt ner). 
Den röda tråden är helhet. Mitt personliga mål med alla klienters resa är de ska förstå att allt hänger ihop. Våran emotionella status, våras fysiska status samt hur våran inre kropp mår. Välkommen in.

Emelie Pisano

Jag har sedan 2011 arbetat med träning i Sverige. Innan arbetade jag som Personlig Tränare i Schweiz. Idag arbetar jag som tränare och terapeut med inriktning sportkinesiolog. Jag anser att det vi stoppar i oss samt den egna mentala träningen spelar minst lika viktig roll som det fysiska, dvs det vi gör i gymmet eller utövar som träning, när vi eftersträvar och önskar få resultat. Tillsammans hjälps vi åt att hitta och skapa en holistisk plan för din hälsa och välmående.

Jag arbetar idag med alltifrån prestationsoptimering, skadeförebyggning, rehabilitering, teknik, koordination, återhämtning eller målbilder.